3.4.12

Teehetki

Viimeiset viikot ovat olleet erittäin tapahtumarikkaita. Niin paljon kirjoitettavaa, niin vähän aikaa matkalaukkuelämää elävälle.
 Kulkuritar matkalaukkuineen Helsingissä 
Yhdestä paikasta ja hetkestä minun on kirjoitettava ihan oma pykälänsä. Siskoni käydessä Helsingissä aikoinaan hän toi kotiin aivan ihanan tuoksuista ja makuista teetä. Tee oli pakattu ruskeeseen paperipussiin ja siihen oli kirjoitettu käsin tuotteen nimi. Siskon kehuttua paikkaa ja äidinkin rakastuttua siihen ajattelin joskus lähteväni etsimään kyseistä teekauppaa. Unohdin koko jutun ja viime viikolla haahuillessamme rakkaan ystäväni kanssa Helsingissä, löysimme sen kaupan! Ja ei muuta ku suunnitelmat uusiksi ja sisään.

The Ounce imaisee asiakkaan heti sisään ihanalla tuoksullaan. Ystäväni Tytti, joka pitää blogia http://kichigairan.blogspot.com/ , oli kanssa yhtä huumaantunut ihanasta tuoksusta. Päätimme jäädä teelle pieneen teetilaan. Teetila oli hyvin järjestelty, vaikka se oli pieni. Ahtauden tunnetta ei tullut, vaan nautimme upeasta teestä ja klassisesta musiikista. Hintapolitiikka oli hämmentävä, hyvässä mielessä. Teepannu maksoi vain kaksi euroa ja ei mistään saa niin hyvää ja ihanaa teetä. Aloin heti opiskelijana vertailemaan; ostan jostain kahvilasta 1,50 eurolla pussiteen, täällä saan oikein haudutettua teetä pannun kahdella eurolla. Teelaatu jota joimme Tytin kanssa(molemmilla oli omat pannut 8), oli Kolme veneessä. The Ouncen omien sivujen mukaan se on "sekoitus mustaa ceylonilaista ja kiinalaista Keemun teetä. Makuja antamaan on lisätty mangopaloja, vadelmaa, puna- ja mustaherukkaa sekä kaunokkia. " Ommmommomoooommmnam!

Kulkuritar

 Tytti

No olihan sitten pakko ostaa jotakin mukaan. Nuo kaksi pussia lähti mukaan: maustettua mustaa teetä Creme Bruleéta, joka sisältää intialaista mustaa teetä ja toffeepaloja sekä kiinalainen vihreä tee Wu Lu Mountain. En malta päästä takaisin ostamaan kauppaa tyhjäksi! Opiskelija ystävälliset hinnatkin on mielestäni kun ottaa huomioon teen laadun. Unssi (28 g) teetä mukaan maksoi noin 2,40 euroa. Tämän butiikin jälkeen mikään kaupan tee ei maistu enää miltään.

Mikä sen parempaa kuin hyvän ystävän seura ja upeaa teetä. :) 


viikon matkalaukku:
* Uusi Amy Winehousen levy <3
* Lontoosta ostetut korkokengät
* Teepussit The Ounchesta
* pellavanarukerä jostakin askarteluliikkeestä(näytän myöhemmin mitä tein sillä)
* ja muutamat vaihtovaatteet

1 comment:

  1. Ah mun Minttumate ja Samuraimiekka on jotain niin ihanaa... <3
    unohdin muuten sanoo että hienot kengät on! 8--)

    ReplyDelete