25.4.12

Kampauksia kiireiseen aamuun


Ensimmäinen kampauspostaus, wuhuu!
Helpot kampaukset aamusta helpottavat päivän kulkua ja tuovat vaihtelua arjen keskelle. Kuvani ovat aivan karseita valon laadun takia, mutta aamuina ei ollu aikaa järjestellä mitään kolmipistevalaisuja :D

Ensimmäinen kampaus: Twist it, Baby

Helpoin kampaus ikinä, jos tukka on auttamattomassa takussa takaa. Tämän kampauksen teossa kesti tasan viisi minuuttia, koska on niin monta kertaa pelastanut huonon hiuspäivän tällä kampauksella. Niin helppo tehdä, että ihan hävettää. Silti tyylikäs.

 


Toinen kampaus: Kirjastotäti alle kymmenessä minuutissa

Nutturan tekeminen on niin helppoa nykyään, kun kauneusliikkeissä myydään sellaisia "donitseja", jonka päälle hiukset asetellaan pinneillä. Oma nutturani näyttää hajoavan kuitenkin loistokkaasti tuossa alla olevassa kuvassa, kunnes korjasin sen. En ehtinyt ottaa uutta kuvaa, koska tein oikeasti näitä kampauksia aamulla ja opintoihin oli riennettävä.


 kolmas kampaus: Arki-Rock'n'Roll

Tämä kampaus pelastaa aina ja minulla kestää alle kymmenen minuuttia sen luomiseen. Itselläni hiuslaatu on siitä erikoinen verrattuna monen muun suomalaisen tukkaan, että se tupeerautuu helposti. Tupeerasin yksinkertaisesti vain takaraivon ja laitoin pinneillä "sotkun" kiinni.


neljäs kampaus: IT'S PURPLE !!!

Värjäsin sitten pääni monen vuoden punapäisyyden jälkeen violetiksi. No ei tuota voi edes kampaukseksi oikein luokitella, mutta lisäsin pannan ja oransseja hiustenpidennyksiä päiväksi. Mutta se oli vaan niin makea karkkiyhdistelmä, etten voinnut vastustaa. Sitä paitsi, jos kampausta tehdessä joku kohta ei mielytä, tunge siihen krääsää. Kukka, huivi, panta... Mikä tahansa voi nostaa kampauksen uudelle tasolle.


 viideskampaus: Twisted for some curls

 Hulluttelin yksi aamu kun oli enemmän aikaa. Aloitin tekemään "twistaamaan" tukkaani, kunnes päätin kihartaa tukastani puolet. Kiharoista tein jotain nutturan tapaista ja tälläinen oli tulos. Ignooratkaa räjähtänyt naama.Mikä näistä oli sinun lempikampauksesi?


3 comments:

 1. WOOHAAAA vaikka en halua antaa sen puhelinkeskustelun vaikuttaa niin neljäs!!! aaa toi väriyhdistelmä <3 Violetti kyl sopii sulle, tosin pitää varmistaa vielä livenä :D
  ja sit ekasta tykkään myös paljon, pitää kokeilla joskus, tosin mun hiukset on ehkä vähä liian lyhyet vielä T___T

  ReplyDelete
 2. Kaikki on kyllä ihania, mutta eniten taidan tykätä tosta viimeisestä :)

  ReplyDelete
 3. Ekassa onkin se hieno mahtavuus ettei se tarvitse pitkiä hiuksia kunhan sitoo pinneillä tuon "kääryleen" :) Sopii ja toimii melkein kaikkien hiuksien kanssa.

  ReplyDelete