17.2.12

Kulkuritar? Matkalaukku? Täh?

Blogin pitäminen alkaa nyt!

Olen aina pitänyt kirjoittamisesta ja halunnut pitää blogia. Kuitenkaan en ole koskaan saanut sitä viimeistä innostuksen potkaisua alkaa kirjoittamaan netin ihmeelliseen maailmaan. En ole myöskään koskaan saanut ideaa, mistä voisin kirjoittaa. Tämä blogi tulee täyttymään todennäköisesti matkakokemuksistani, ajatuksistani maailmasta, paljon hiuksiin liittyvistä asioista ja todennäköisesti ihanan mauttomista asioista. Viikottaiseen elämääni kuuluu noin 450 kilometrin matkustelu useamman kaupungin väliltä ja matkakumppaninani toimii aina yhtä luotettava ja kaunis 60-luvun ruskeanahkainen matkalaukku.

Olen alunperin lähtöisin Jämsästä ja siellä minun tulee käytyä perheeni ja töitteni takia. Virroilla opiskelen linjalla käsikirjoitusta ja kuvallista ilmaisua. Rakastan kaikkea media-opiskeluja ja olen aivan innoissani, noh, oikeastaan kaikesta mikä liittyy opiskeluihini. Tampereella on rakkaimpia ystäviäni ja heitä on pakko nähdä aina välillä, jotta pää kestäisi. Vielä viime viikolla matkustin Tampereelle joka viikko kullan luokse, mutta nyt tuli hänelle muutto Uuteenkaupunkiin. Sinne matkustan tänään ensimmäistä kertaa. Matkasuunnitelmana on kimppakyyti toistaiseksi tuntemattoman koulutoverin kyydillä Tampereelle ja bussilla todennäköisesti Raumalle, josta kulta tulee hakemaan autolla. Vähän jännittää tutustua tähän uuteen ympäristöön, josta olen kuullut vain hyvää ja kaikki ovat toistaiseksi kehunneet sitä kauniiksi merenranta kaupungiksi.

Kulkuritar Lontoossa vuonna 2009 

Matkasuunnitelmissani on ensi viikolla myös ulkomaanmatka. Matkakohteena on Lontoo! Olen niin innoissani. Olen ollut Lontoossa jo kaksi kertaa aiemmin, mutta tällä kertaa matkustan ystäväni luo kylään. Näemme harvoin toisiamme, mutta nyt päästään kunnolla viettämään aikaa ja vielä suurkaupungissa. Hän opiskelee Lontoon yliopistossa ja asuu East Hamissa, joten pääsen hänen luokseen punkkaamaan. Lennot varasin Ryanairilta ja käsimatkatavaroilla mennään. En ole koskaan pakannut raskaasti ja eikä kolmeksi päivää Lontooseen voi tarvita paljoa. Tavaroita voi lainata ystävältä ja matkalaukkuun kuuluu mielestäni jättää tilaa mahdollisille tuliaisille(lue: itselleni krääsää). Tulee myös halvemmaksi ottaa vähemmän tavaraa mukaan. Olen oikea opiskelijabudjetin matkustelija. :)

Tällä kertaa itselläni ei ole mitään tuoreita kuvia laittaa, mutta ensi kerralla todennäköisesti tulee kuvaa matkalaukustani, kampauksista ja kaupungeista. Tervetuloa matkaani. 

1 comment:

  1. WELCOME ABOARD!!! kato kato oon sun eka lukija ^^ Ja apua mitä ensi viikolla jo Lontoo!!! btw toi muna on aina yhtä jäätävä...
    katotaanpa muuten että päivitätkö yhtä ahkerasti kun mä XD

    ReplyDelete