7.1.13

Kulkuritar pakkaa matkalaukkunsa myös vuonna 2013


En osaa olla aloillani. Joten ensi vuoteen, tai noh, puoleen vuoteen mahtuu jo monta matkasuunnitelmaa. 

Tulen matkustamaan taas Lontooseen, mutta nyt kuvaamaan matkaohjelmaa VäriTV-kanavalle. Menemme kuvaamaan sinne pääasiassa London AnimeConia ja sen tapahtumia. Kanavasta, jolla ohjelma esitetään, lisää tietoa saa osoitteesta http://www.mediataidem.fi . Ohjelmasta sieltä ei vielä löydy mitään tietoa, mutta kohta tulee. Kirjoitan sitten millaista oli matkata repun lisäksi kamerakassien kanssa. Kutina on kuitenkin sellainen, ettei tästä tule rentoa lomareissua, vaikka onkin hyvä työporukka kasassa.

Olen menossa myös parin päivän lomalle itselleni täysin uuteen kohteeseen, Berliiniin. Kuinka paljon olenkaan hyvää kuullut Berliinistä. Tarkoituksena on mennä sisarusten kanssa sinne lomailemaan ja tutustumaan kaupunkiin. Jos jollakin on hyviä vinkkejä kaupunkiin liittyen, kertokaa rohkeasti!

Kesällä olisi tarkoitus muuttaa työharjoittelun perässä keväällä Helsinkiin. Paljon pienempiä paikkakuntia asustaneena(myös kolme vuotta Tampereella asuneenakin) Helsinki vaikuttaa samaan aikaan mahtavalta ja vähäsen ahdistavana. Voin sitten naurattaa helsinkiläisiä lukijoita kun bloggaan innoissani tavanomaiselta tuntuvista asioista ja vaikutan naiivilta maalaiselta.

Kesän lopussa olen haaveillut/suunnitellut/luvannut muuttavani Kreetalle noin kuukaudeksi. Rakastuin täysin Herseonissokseen, joten olisi tarkoitus muuttaa yhteen rakkaan ystävätterini kanssa yhteen siellä oleskeluni ajan. Miksi? Irtioton takia. 

Olen polttanut itseni puhki niin monta kertaa viimeisen kolmen vuoden aikana, ettei sitä harva edes uskokaan. Liikaa työtä ja intohimoa oppia uusia asioita ja nähdä ja tehdä ja kokea vähän ja kaikkea. Välillä sitä unohtaa vaan olla ja nauttia ihan vaan elämisestä. Ja siitä että on elämässä. Vaikka olenkin sellainen ihminen, että innostun kaikesta pienestä ja yksityiskohdista enemmän kuin kokonaisuudesta välillä, välillä on vaikea pysähtyä nauttimaan. Ja matkustamisestahan minä nautin. 

Mitä sitten kesän jälkeen? No sen kuin tietäisi. Tai tapahtuuko vielä jotain keväällä? Tuleeko äkkilähtöjä? Tai vaikka lottovoitto? Ei sitä tiedä. Elämäähän tämä vain on ja siitä kuuluu nauttia. Matkustaminen on kuitenkin ainut asia, mitä ostamalla voi rikastua.

No comments:

Post a Comment