26.12.12

Joulu kotona?Jouluun kuuluu olennaisena osana perhe. Moni luokittelee joulun parhaimmaksi osaksi perheen kanssa yhteisolon ja sen kun saan vain olla. Usein se vain unohtuu kaiken siivoamisen ja järjestelyiden aiheuttamien stressitilojen alle. Mutta miksi joulu on aina vietettävä kotona? Onko muilla kokemuksia joulusta jossain muualla?Itse muutaman vuoden työskennellessäni ravintola- ja matkailualalla medianominopiskeluiden lisäksi, olin töissä nyt ensimmäistä kertaa joulupäivänä. Paljon oli lapsiperheitä päättänyt lähteä viettämään joulua laskettelumatkailun merkeissä ja onnellisilta näyttivät asiakkaat. Helppo tapa viettää joulua stressittömästi ja keskittyä siihen olennaiseen.

Voisin itsekin kuvitella viettäväni jouluni vaikka ulkomailla. Veljenikin hiihteli tämän joulun Euroopan isommilla rinteillä, mutta vielä en ole itse lähtenyt. Kyllä minä ehdin vielä jouluani viettämään vaikka miten päin ja onhan noita muitakin aikoja matkustaa. Nyt vietän aikaa täällä kotona ja syön ja läskistyn onnellisena.


Jäniksen joulujuhlat


Jouluterveiset lähetän täältä omasta lapsuudenkodistani, josta kuvat on otettu. Hyvää Tapaninpäivää kaikille lukioilleni!

No comments:

Post a Comment