14.3.12

Lyhytelokuva Paljastukset

Aivan mahtava fiilis!

Lyhytelokuvan kuvaaminen takana päin eikä enää tarvitse stressata sitä. Oma asunto muuttui kolmeksi päiväksi kuvauspaikaksi ja pieneen huoneistoon mahdutettiin muun muassa viisitoista henkilöä, valaisukalusteet, lavastukseen tarvittavat kalusteet, kamerantarvikkeet ja kaikkien jopa kenttäkeittiö. Mahtavan hiostavat ja ahtaat neljä päivää.

Onneksi se on nyt ohitse ja pystyy hengähtämään. Sain eilen siivottua suurimman osan sotkuistani pois ja asunnostani alkaa taas tulla koti. Parasta oli kuvausten jälkeen ottaa jätesäkit ikkunoista pois. Ne oli laitettu estämään auringon valon pääsy sisään, koska tapahtumasarja keskittyi pimeän aikaan. Mulla on taas maisema! Ja hyvään aikaan, siellähän on aivan mahtava sää!

En ole ehtinyt paljoa kirjoittamaan mitään elokuvan takia Lontoosta tai muustakaan, mutta nyt sitä tulee sitten. Kuviakin lupailen laittaa ensi kerralla. Oon niin väsyneen onnellinen.

2 comments:

  1. Onko lyhytelokuva tulossa ihmisten nähtäväksi jonnekin? Varmaan vielä editointi kesken kuitenkin mutta anyways :)

    ReplyDelete
  2. Editointi on tosiaan kesken, mutta kyllä ainakin sinä pääset sen näkemään. En tiedä voinko julkaista sitä täällä blogissa, mutta kysyn ohjaajalta ja tuottajalta. :)

    ReplyDelete